Accento Inversions és el vehicle d’inversió immobiliària constituït per la nostra firma Accento Inversions; el qual està obert a tots aquells inversors que desitgin obtenir rendibilitats atractives invertint de forma diversificada en el mercat immobiliari de Barcelona i la seva àrea metropolitana, caracteritzat pel seu gran dinamisme.

Com funciona?

El nostre grup, com a bon coneixedor de l’àmbit immobiliari de Barcelona i la seva perifèria, té accés a informació reservada relativa a futures transaccions d’immobles (especialment habitatges) que necessiten d’una reforma integral per a la seva reeixida comercialització.

La nostra fórmula consisteix en adquirir bons actius, a preus raonables que incorporant-hi la nostra experiència i mitjans en matèria de rehabilitació, puguem aconseguir un immoble apte per a la seva venda, en el menor temps possible. Així de simple i així de transparent. De tal manera que els inversors que ho desitgin puguin participar en els rendiments obtinguts a través d’aquesta activitat de compra, reforma i venda, delegant la gestió de tot el procés d’inversió i comercialització, en la nostra insígnia Accento Inversions.

Com se seleccionen els projectes d’inversió?

Absolutament totes les oportunitats de compra d’actius són avaluades pel nostre departament d’anàlisi, sotmetent-les a un rigorós procés de Due Diligence tècnica, jurídica i comercial; de tal manera que únicament aquells projectes que superen l’exigent test de viabilitat són proposats finalment al Comitè d’Inversions per a la seva resolució.

Per què invertir a través d’Accento Invesions?

Invertint conjuntament amb nosaltres, en els diferents projectes d’inversió immobiliària proposats, es pot accedir a un univers d’actius tangibles caracteritzats per:

  • Una atractiva rendibilitat
  • Una inversió moderada: a partir de 25.000 €
  • Amb possibilitat de participar en diversos projectes de forma diversificada
  • De ràpida rotació: durada mitjana dels projectes de 6 mesos

Accento Inversions, òbviament, no pot garantir ni assegurar una rendibilitat mínima o concreta. No obstant això, l’equip gestor que conforma Accento Inversions, es compromet a invertir un mínim del 10% en cada projecte d’inversió, en les mateixes condicions que els inversors

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Call Now Button
WhatsApp chat