SCAVOLINI

La línia de Scavolini és capaç d’interpretar tots els espais amb estil i coherència. Gràcies a la seva àmplia gamma de productes, Scavolini fa realitat els estilismes i desitjos fins i tot d’aquesta part del públic que aspira a convertir casa seva en un lloc únic amb articles de disseny.

SCAVOLINI Basic

La línia Scavolini Basic es caracteritza per la seva excel·lent qualitat, fàcil combinació, disseny multiforme i preu assequible. Cuines elegants i de qualitat i alhora accessibles que ennobleixen la ja àmplia gamma de productes de l’empresa.

SCAVOLINI Easy

Una línia de cuines dissenyada i realitzada per Scavolini que transmet l’emoció de tenir un producte amb bona relació entre qualitat i preu, redissenyat entorn de la simplificació dels materials i les solucions tècniques emprades. Sense renunciar a la qualitat que garanteix la marca.

A Accento SCAVOLINI BCN, li oferim, la venda directa dels mobles de cuina Scavolini, sense intermediaris. Cuines Scavolini a Barcelona amb l’estil i la personalitat exclusiva del disseny italià. Accento Scavolini Bcn ofereix les més variades cuines a mida, amb els més variats acabats, juntament amb plaques de cocció, electrodomèstics, aigüeres, aixetes… tot això amb tota la varietat de gamma, de tipus i per a tots els costos. A Barcelona, si vol una cuina feta exclusivament per a vostè, sens dubte, a Accento Scavolini BCN som el seu aliat. Ja ho sap, som a Barcelona i podem arribar a qualsevol racó de Catalunya.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?