Constructora a Barcelona & Girona

Obra Nova – Tradicional

T’oferim tots els serveis necessaris per a la construcció de la teva xalet, habitatge unifamiliar, aparellada … Amb les millors condicions qualitat / preu. Li gestionem i assessorem en cada un dels passos a seguir per a la construcció del teu habitatge, des de l’obtenció de totes les llicències necessàries fins a la mudança.

Obra Nova – Steel Framing

construcció steel framing

Steel Framing és un sistema de construcció lleuger d’habitatges basat en perfils d’acer laminat i galvanitzat. Aquest sistema industrial compleix amb la normativa ISO 9000 que garanteix la qualitat de tots els seus productes. És, fins a un 30% més econòmic que l’obra tradicional.

Cases de Fusta

construccio cases de fusta

Viure en una casa de fusta es pot considerar com un altre concepte de vida, la calidesa que ofereixen els habitatges de fusta, bellesa estètica, material natural, tèrmic i ecològic creen un ambient de confort fins i tot en habitatges que només s’ocupen ocasionalment.

Obra Nova – Edificis

construccio edificis

Actuem en treballs de construcció de tipus residencial, terciari i dotacional, entre les quals cal destacar projectes de construcció d’habitatges, centres de salut, edificis dedicats a l’atenció social, centres d’oci, centres educatius, edificis d’aparcaments i edificis d’oficines.

Remuntes – Steel Framing

Quan cal construir sobre construït, s’ha de recórrer a les remuntes lleugeres Steel Framing, que completen l’edificabilitat dels edificis existents a les àrees centrals d’algunes ciutats, el pes propi, és una qüestió vital.

Obra Pública

construcció obra publica

Realitzem tasques de manteniment i construcció en carreteres i autovies, construccions hidràuliques (depuradores, conduccions, canalitzacions, …), urbanitzacions, parcs i jardins, obra marítima (canals, ports …).

L’única manera d’aconseguir l’habitatge perfecte és sent tu qui decideix tots i cadascun dels detalls d’aquest. Una cosa per al que és necessari comptar amb una constructora experta en construccions i reformes capaç d’escoltar-lo amb atenció i traslladar tots i cadascun dels detalls a la realitat.

Tasca, aquesta, en la qual a Accento en som experts, gràcies a que comptem amb el millor equip humà de professionals, així com amb tots els recursos necessaris per a construir, a l’detall, i tirant mà dels millors materials, tant un apariat, com una habitatge unipersonal o un xalet d’alt standing en qualsevol punt de les províncies de Barcelona o Girona a el millor preu.

Un treball en què et assessorem des del segon un en què decideixes dipositar la teva confiança en nosaltres posant a la disposició del teu somni diferents equips de professionals en les diferents branques que intervenen en la construcció d’un immoble, incloent la tramitació de totes les llicències necessàries perquè pugueu mudar al vostre nova llar més aviat possible.

Un dels aspectes que ens diferencia de la resta de constructores d’habitatges a Barcelona i Girona és la possibilitat de construir la teva llar recorrent a l’steel framing, és a dir, amb acer laminat i galvanitzat. Un sistema industrial que compleix amb la normativa ISO 9000 que garanteix la qualitat de tot el procés que suposa un enorme estalvi als que recorren a ell ja que, en comparació amb l’obra tradicional, resulta un 30% més econòmic.

A més d’aquest sistema, també treballem amb altres com els necessaris per aixecar un habitatge de fusta. Una altra tendència a l’alça a tot Europa, tant per la bellesa dels acabats per l’eficiència tèrmica i ecològica que suposa, sense que això vagi en cap cas en perjudici del confort, sinó tot el contrari. I és que la qualitat de les fustes que existeixen avui dia garanteixen resultats 100% satisfactoris tant a nivell estètic com a nivell pràctic.

Constructora de qualitat i econòmica a Barcelona i Girona

A Accento Scavolini realitzem treballs de construcció de tipus residencial, terciari i dotacional, sent els habitatges les que representen la majoria dels nostres projectes, seguits dels locals comercials, les oficines, els centres d’oci i tota mena d’edificacions amb fins comercials traient el màxim partit a cada metre quadrat i aconseguint que aquest sigui tal com desitja el client. Tot això sense lletres petites i cenyint-nos als temps acordats amb els nostres clients.

A més, també portem a terme tasques de manteniment i construcció d’obra pública, urbanitzacions o parcs i jardins. En definitiva, si es tracta de reformar totalment o parcialment o de construir un immoble a Barcelona o Girona, podem ajudar-te posant a les teves mans el millor grup humà i tècnic, a més dels millors proveïdors.

Si aquest és el cas i vol conèixer tant com ho faríem com el que et costaria no ho dubtis i poseu-vos en contacte amb el nostre equip d’atenció a client a través de les diferents formes de contacte que trobarà a la nostra pàgina web ja que serà allà on responguin a totes les seves qüestions oferint-li la millor solució a el millor preu.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?