Cuines econòmiques per Promotors, Arquitectes, Interioristes i professionals de la Construcció.

Li oferim tots els recursos que es poden exigir a una gran cuina, però a preus sorprenentment assequibles sense perjudicar el resultat final.

EVOLUTION

El nostre Departament Tècnic està especialitzat en Cuines Contract i Promocionals. Posem la nostra dilatada experiència a Barcelona com a distribuïdor oficial Scavolini, en la planificació de l’enviament de les cuines i de la instal·lació de les mateixes a disposició de Promotors, Constructors, Arquitectes, Interioristes, Decoradors, Dissenyadors i professionals del sector. Li oferim tots els recursos que se’ns poden exigir com a fabricants d’alt nivell, en una gran cuina, però a preus sorprenentment assequibles sense perjudicar el resultat final.

Si el que desitja és una cuina contract personalitzada però standard en el seu procés de fabricació i producció per als seus projectes d’habitatges per tal d’il·lusionar i emocionar als seus nous propietaris, a Accento SCAVOLINI Barcelona, li oferim la més àmplia gamma de Cuines Contract on podran triar; amb el segell de disseny i qualitat d’una gran marca com és SCAVOLINI.

Sigui com sigui el projecte, tot l’equip de Accento SCAVOLINICocinas Contract, farem de la proposta, l’element diferenciador que tot promotor o constructor busca per convèncer i satisfer els seus clients.Li oferim un assessorament confidencial, personalitzat i exclusiu, des del projecte inicial, fins a l’elaboració de plànols i l’edició de la documentació tècnica i el seu lliurament.

El Departament Tècnic de Accento SCAVOLINI Cuines Contract de Barcelona, col·laborem estretament amb el Dipartimento Tècnic i Progettuale de l’oficina central de Scavolini a Pesaro, Itàlia, per garantir que el seu projecte es desenvolupi de forma ràpida, competent i satisfactòria, reduint al màxim els errors tant en el procés de disseny, com en el de producció i instal·lació.

HIGHLAND

Plànol Promoció 16 Cuines Vila Olímpica Barcelona

Els més de 20 anys d’experiència en Contract i Cuines li asseguren, les solucions més exigents per a grans projectes en mobiliari de cuina, amb l’objectiu de construir habitatges exclusius amb eficiència i singularitat a preus econòmics.

Som especialistes en disseny i desenvolupament de projectes, arquitectura, construcció, fabricació, logística i muntatge, li garantim que el projecte per als seus cocinascontract, es duran a terme amb l’agilitat i l’alt nivell d’exigència, característics de Scavolini.El gran volum de vendes generat fins a la data, faciliten que les nostres cuines enfocades a contract resultin molt econòmiques, sempre conservant l’exclusiva i renombrada qualitat de la marca.

Els més de 20 anys d’experiència en Contract i Cuines li asseguren, les solucions més exigents per a grans projectes en mobiliari de cuina, amb l’objectiu de construir habitatges exclusius amb eficiència i singularitat a preus econòmics.

Som especialistes en disseny i desenvolupament de projectes, arquitectura, construcció, fabricació, logística i muntatge, li garantim que el projecte per als seus cuines contract, es duran a terme amb l’agilitat i l’alt nivell d’exigència, característics de Scavolini.

El gran volum de vendes generat fins a la data, faciliten que les nostres cuines enfocades a contract resultin molt econòmiques, sempre conservant l’exclusiva i renombrada qualitat de la marca.

COLONY

 

 

 


UNA CUINA SCAVOLINI CONTRACT:

INCREMENTAR EL BENEFICI DE LA SEVA NOVA PROMOCIÓ AMB UN VALOR AFEGIT … SCAVOLINI


SCAVOLINI EASY

Una línia de cuines dissenyada i realitzada per Scavolini que transmet l’emoció de tenir un producte amb bona relació entre qualitat i preu, redissenyat entorn de la simplificació dels materials i les solucions tècniques emprades. Sense renunciar a la qualitat que garanteix la marca.

 

 

 

 
SCAVOLINI BASIC

La línia Scavolini Basic es caracteritza per la seva excel·lent qualitat, fàcil combinació, disseny multiforme i preu assequible. Cuines elegants i de qualitat i alhora accessibles que ennobleixen la ja àmplia gamma de productes de la marca.

 

GYM SPACE

LAUNDRY SPACE

 

 

 

 
 
 

 

RESUM & FAQS

On?

A Accento SCAVOLINI, situat al Carrer Independència 258, els oferim nostre showroom de mobles de cuina contract per a professionals.

Si vostè és un professional de la construcció i el disseny, li oferim el nostre espai exclusiu, tot per a vostè, a l’hora que més li convingui (amb cita prèvia). Tindrà al seu abast, totes les nostres eines i catàlegs per oferir al seu client.

Què?

Tots els tipus de mobles i estructures, colors de portes, accessoris, disseny i planificació, fogons, aixetes i piques, electrodomèstics, i un llarg etc … Tot al seu servei. L’ajuda ideal per al projecte de cuina en el qual treballa, des de la col·laboració amb els nostres tècnics interioristes per a la planificació i disseny, fins a l’execució del mateix.

Si necessita assessorament tècnic en obra, li podem acompanyar, per marcar les instal·lacions així com realitzar una previsió exhaustiva de l’espai de la cuina mitjançant mesuraments, per a la presentació del projecte final.

Per què?

Perquè els avantatges resideixen en el producte i serveis oferts i la qualitat del producte obtingut són el bitxo de tot el procés i el benefici global.

Perquè els serveis de disseny, i planificació, són a cost 0.

Per l’àmplia gamma de producte a triar, pels acabats, pels colors i textures, i per la garantia que ofereix la marca en tots els mobles de cuina.

Pel nostre servei especialitzat i per que gaudim amb cada projecte com si fos per la nostra llar.

Quan?

Quan vulgui i necessiti. El nostre espai especialitzat en cuines es troba disponible per als professionals des de les 8:00 fins a les 22:00, sempre confirmi disponibilitat mitjançant cites concertades.

Accento de la mà de SCAVOLINI, és garant de grans provisions i previsions per luxosos complexos residencials, complexos immobiliaris i habitatges exclusives de tot Espanya que sol·liciten els mobles de cuina i bany Scavolini.

Qui?

La qualitat dels productes i els seus processos, juntament amb la notorietat de la marca i l’eficient i exigent organització fan que actualment Scavolini compleixi un paper de primera línia i referència fins i tot en el sector del Contract, eficiència en l’exportació i producció.

Pot delegar el disseny i planificació del mobiliari de cuina i bany, nosaltres ens encarreguem de tot.

Contacti’ns per telèfon o mitjançant el correu electrònic i deixi’ns les seves dades, li direm el més ràpidament possible.

Estem a la seva disposició per a la plena satisfacció del seu client!

 

 

 

 
 
 

 

A Accento SCAVOLINI som especialistes en: cuines per a edificis, cuines per a constructors, cuines per a promotors, cuines per a habitatges, cuines per a obres, cuines per a obra nova, cuines per a promoció obra nova, mobles de cuina per a edificis, mobles de cuina per a constructors, mobles de cuina per a promotors, mobles de cuina per a habitatges, mobles de cuina per a obres, mobles de cuina per a obra nova, mobles de cuina per a promoció obra nova.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?