• Productes

Despatx i Oficines

Despatx

Espais de Treball

Mostradors

Mampares i Separadors d’Oficina

MOBILIARI D’OFICINA DE DISSENY
A Accento Interiors som especialistes en mobiliari d’oficina. Realitzem projectes d’interiorisme amb valor afegit per a oficines i despatxos elaborant el tipus de projecte que millor pugui encaixar a la seva empresa o imatge corporativa. Els nostres mobles d’oficina de disseny sempre compten amb les millors qualitats perquè la seva oficina o despatx tingui l’aire i disseny que busca. Si vol decorar la seva oficina o despatx, a Accento Interiors trobarà sempre productes de qualitat, interioristes d’oficines amb anys d’experiència i estil.

Els nostres interioristes d’oficines i despatxos elaboraran exclusivament per a vostè, un disseny previ orientat sempre a l’estil, imatge i gust de la seva empresa. A Accento Interiors som especialistes en mobiliari d’oficina, perquè tan important és decorar una oficina com tenir les millors qualitats per treballar i tenir cura de la salut dia a dia. Tenir una oficina de disseny, li dóna a la seva empresa i la seva imatge de marca l’estil i classe que necessita. Presumeixi d’oficina o despatx davant els seus clients més importants de la mà de d’Accento Interiors.

MOBLES D’OFICINA MODERNS

Hem realitzat projectes per a despatxos i oficines de les més prestigioses firmes nacionals i internacionals triant els nostres mobles d’oficina moderns. Consulti els nostres interioristes i l’atendran sense compromís. Preparem dissenys en 3D, perquè pugui veure com quedaria la seva oficina o despatx abans de fabricar i muntar els mobles d’oficina.

Som representants oficials de les firmes més conegudes de mobles per a despatxos i oficines. Els nostres mobles d’oficina moderns sempre compleixen les més estrictes mesures de seguretat, qualitat i disseny. Deixi en mans d’Accento Interiors la decoració de la seva oficina.

Accento Interiors Barcelona, oficines d’avui i per crèixer.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?