Disseny d’Exteriors & Paisatgisme de Jardins

Façanes

diseño fachadas

Fem projectes de reformes o restauració de façanes a través de la modernització d’aquestes per crear alguna cosa nova, o restaurar aquestes façanes perquè recuperin la seva condició original.

Piscines

Si el teu projecte per a aquest any és construir una piscina i necessites trobar assessorament i qui et dugui a terme el teu projecte, nosaltres ens encarreguem de tot, des de la seva construcció, fins al disseny previ en 3D perquè vegis com quedarà la teva piscina.

Il·luminació Exterior

iluminacion exterior

Realitzem projectes d’il·luminació amb plànols de conjunt, detall i llegenda tècnica, càlculs lumínics, fitxes tècniques dels productes projectats, quadre de mesuraments detallats i valoració econòmica estimada, memòria de qualitats amb plec de condicions adaptats al Codi Tècnic. Donem total suport i recolzament a la direcció facultativa, en el disseny, desenvolupament i execució dels projectes fins a arribar al seu èxit.

Cobertes Vegetals

Les cobertes vegetals, també conegudes com sostres verds, són aquelles superfícies de coberta, totalment o parcialment ocupades per vegetació. Amb aquest mètode s’aconsegueix un aïllament tèrmic òptim, fent que les cases siguin càlides a l’hivern i fresques a l’estiu, a més de col·laborar amb l’Ecologia i Sostenibilitat de la zona.

Paisatgisme & Jardineria

Els nostres dissenys de jardins transmeten sensacions úniques i desperten els sentits. Això es deu al fet que quan fem un jardí pensem en ell com a professionals del verd i de l’espai.

Murs Vegetals

muros vegetales

Aquesta última tendència en el disseny, decorar els espais verticals amb plantes, ja siguin naturals o artificials, per aconseguir destacar un espai potser no desitjat. Tenim experiència en el disseny d’aquest tipus de tapissos amb una gran varietat de combinacions i possibilitats.

Pèrgoles

pergolas

Tant a nivell particular com més extenses, sempre preval el bon disseny i les qualitats dels materials. De fusta, d’alumini, de tela, de pedra, o acer, la imaginació i la combinacions no tenen límit.

Mobiliari Exterior

mobiliario exterior

Tot tipus de mobiliari per a exteriors, des de sofàs, butaques, gandules, tauletes d’exterior, a taules i cadires per a menjadors exteriors, de fusta d’acer, ferro colat, o vidre. Consulta la nostra gran gamma de proveïdors de Mobiliari d’Exterior, visita’ns.

Complements de Jardí

accesorios jardin

Tot tipus d’elements per acabar de decorar el teu jardí fugint dels clàssics elements fabricats en sèrie. Cremadors d’essències, gandules, hamaques, fanalets, mantes d’exterior …

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Call Now Button
WhatsApp chat