Els Electrodomèstics a la Cuina

Al mercat hi ha moltes marques d’electrodomèstics, tots ells tenen les seves qualitats i garanties. Igual que de marques, també hi ha molts tipus d’electrodomèstics que es poden trobar en una cuina. Accento Scavolini Bcn et descobreix quins són i com triar els electrodomèstics més adequats per a la teva cuina.

Cocció

Inducció, vitro, gas … cada tipus de cuina té els seus adeptes. Tingues en compte que el que anomenem “tradicional” no ha de ser antiquat o rudimentari; avui en dia, tots els sistemes incorporen sorprenents innovacions que els fan més còmodes i segurs.

En definitiva, triar un tipus de placa o un altre és qüestió de necessitats quotidianes, estils de cuina … i gustos del cuiner!

1. Placas de Gas.

Les opcions actuals de cuina a gas et sorprendran per la seva funcionalitat, seguretat i disseny. Tres conceptes que no solíem associar a aquest sistema “de tota la vida”.

Com a valor afegit, algunes plaques de gas incorporen potents cremadors wok, que permeten regular la intensitat del foc per cuinar de forma eficient i ràpida, des d’una salsa o xocolata fins a una carn a la planxa.

2. VitroCeràmica.

Gasta més energia que la inducció, però permet aprofitar la calor residual un cop apagat el focus, ja sigui per seguir cuinant o per mantenir el menjar calent.

Les plaques vitroceràmiques s’han convertit en una aposta segura per guanyar comoditat avui en dia, ja que, a més de tot l’anterior, incorporen una àmplia varietat de funcions com la programació del temps de cocció a cada zona.

3. Inducció.

En una placa d’inducció s’escalfa directament el recipient, no el vidre. Tot just es genera calor residual i aquest desapareix ràpidament després d’apagar la placa.

A més, funcions com el control de temperatura de l’oli et permeten introduir els aliments a la temperatura òptima, per a una cuina més saludable.

4. Teppan Yaki.

El Teppanyaki és un tipus de plat de cocció per a fer menjar japonès que utilitza una planxa d’acer per cuinar els aliments. La forma més popular de teppanyaki a occident consisteix de carn, i altres elements acompanyat de vegetals. Els ingredients més comuns en el teppanyaki són la carn de res, milanesa, llagosta, pollastre i vegetals diversos i es cuinen utilitzant salsa de soja.

5. Planxa-Grill.

De la mateixa manera que trobem planxes, Vitros, i inducció, també trobem grills o graelles elèctriques per cuinar com en una BBQ al camp. Cuina més saludable ja que el greix es filtra i es recull en una safata inferior.

6a. Placa Mixta.

Arriba la integració perfecta al teu cuina amb les plaques mixtes. Combina-ho al teu gust triant entre: Inducció, placa de gas, vitroceràmica, barbacoa, grill o teppanyaki. Una opció ideal si la teva cuina és petita, si ets un indecís o si t’encanta innovar amb diferents tècniques.

6a. Placa amb Extracció.

Plaques d’inducció amb sistema d’aspiració totalment integrat. El ventilador central és una veritable campana que garanteix rendiments molt alts en termes d’aspiració, silenci i eficiència energètica.

7. Fregidora.

Les fregidores integrades a la cuina, també tenen un espai … o no, si el teu no són els “fregits”.

8. Forn.

De forns n’hi ha molts i moltes marques, pirolítics o no, amb doble porta, porta lateral, amb gratinador, amb ventilador o sense … És cosa de forns … I a Accento els tenim gairebé tots, pregunta’ns i et resoldrem els dubtes .

9. Forn de Vapor.

Els forns a vapor, permeten conservar les propietats, vitamines i minerals dels nostres plats. Aconsegueixen no alterar les substàncies nutritives i això ens facilita la digestió. ¿El gust? Cuinant al vapor es reté la humitat, de manera que es manté el sabor i la textura original dels aliments. Aquests són els forns amb què treballen els restaurants de nivell, però de mida domèstica.

10. Microones.

Els microones, funcionen mitjançant la generació d’ones electromagnètiques en la freqüència de les microones, al voltant dels 2,45 GHz. N’hi ha amb grill i sense grill.

11. Cafeteres Integrades.

Les cafeteres integrades en les cuines cada vegada tenen més adeptes. Amb elles, es pot preparar tot tipus de cafès, elles ho fan gairebé tot.

Extracció

1. Extracció de Sostre.

2. Extractor Decoratiu.

3. Extractor d’Illa.

4. Extractor Telescòpic.

5. Extractor d’Encimera.

6. Placa amb Extracció.

Plaques d’inducció amb sistema d’aspiració totalment integrat. El ventilador central és una veritable campana que garanteix rendiments molt alts en termes d’aspiració, silenci i eficiència energètica.

Conservació d’Aliments

1a. Frigorífic.

L’elecció del frigorífic és una decisió essencial a l’hora d’equipar la cuina. Com aclarir-se enmig d’una jungla d’ofertes i característiques? Els nostres experts t’ajuden a anar tenint les coses més clares. El frigorífic, d’un sol cos és una opció molt interessant si no es vol treballar amb els congelats, guanyant en optimització i espai.

1b. Frigorífic Integrat.

El frigorífic integrat té la virtut de quedar amagat de la mà del disseny de la cuina. Aquesta és la millor opció si es vol tenir la cuina amb unes línies equilibrades i estèticament netes d’electrodomèstics.

2. Congelador.

El congelador bé pot ser integrat o no, també es troba en el mercat com a peça independent. Es pot unir al frigorífic i crear un side-by-side o simplement separar com a la foto.

3. Combi.

El frigorífic de tota la vida, congelador a la part inferior i frigorífic a la superior. Tot en un únic espai.

4. Frigorífic Americà.

Evolució del Combi, per als que tenen una mica més d’espai, un congelador a lateral una mica més petit i un frigorífic generós, tot això amb diferent maquinària i motors, però en un únic cos.

5. Side by Side.

Finalment, per als que no tenen cap problema d’espai, un congelador i un frigorífic independents, tot això en dos cossos.

6. Vinacoteca.

Neteja

1. Rentavaixelles.

2. Rentadora Integrada.

3. Assecadora Integrada.

4. Rentadora-Assecadora.

5. Equips d’Òsmosi.

6. Triturador d’Aliments.

A Accento SCAVOLINI BCN, li oferim, la venda directa dels mobles de cuina Scavolini, sense intermediaris. Cuines Scavolini a Barcelona amb l’estil i la personalitat exclusiva del disseny italià. Accento Scavolini Bcn ofereix les més variades cuines a mida, amb els més variats acabats, juntament amb plaques de cocció, electrodomèstics, aigüeres, aixetes… tot això amb tota la varietat de gamma, de tipus i per a tots els costos. A Barcelona, si vol una cuina feta exclusivament per a vostè, sens dubte, a Accento Scavolini BCN som el seu aliat. Ja ho sap, som a Barcelona i podem arribar a qualsevol racó de Catalunya.

This post is also available in: Castellà Anglès

Call Now Button
WhatsApp chat