Estil Francès o rústic

Les cuines ideals per fer pastissos, bombons, pastes i croissants …

La cultura de cada país es veu reflectida en diferents manifestacions, entre elles la decoració dels seus interiors. Gràcies a ella es poden conèixer les arrels de cada regió. En aquest cas, et contarem sobre la decoració de cuina amb estil francès, cosa antiga que prové del meravellós país que és França. De la mà de Accento Scavolini Bcn, us convidem a conèixer-lo.

Si tanquem els ulls i ens posem a imaginar una cuina segurament la primera imatge serà la d’un ambient luxós i ostentós, però la realitat és diferent. Els francesos gaudeixen cuinant i preparant plats que es comparteixen amb la família, per això, en aquest tipus de decoració és fonamental que sigui confortable i agradable.

Enfocarem els mobles que han de usar-se en la decoració francesa. Els mobles han d’estar confeccionats en fusta, fonamentalment en colors pàl·lids, des d’un blanc mat, fins a un color mantega, lavandes, verds clars o colors fusta. Els espais han de ser més amplis, molt il·luminats amb una decoració vistosa, fresca i florada.

La fusta, a més de veure en els mobles es pot veure a les parets i als pisos. Les finestres han de ser àmplies, permetent una bona entrada de llum natural i aire a l’habitació. Pel que fa als colors s’hauran de tenir en compte els més clars, que permetin reflectir la llum. Com solen tenir les cuines molt il·luminades es poden col·locar petits detalls que es lluiran, com cadires o taules tallades a mà, gerros antics o vaixella artesanal.

Recordeu que les flors també són molt importants dins d’aquest tipus de decoració. A les cuines mai haurà faltar un gerro amb un colorit i bonic ram de flors.

Models d’Estil Francès

A Accento SCAVOLINI BCN, li oferim, la venda directa dels mobles de cuina Scavolini, sense intermediaris. Cuines Scavolini a Barcelona amb l’estil i la personalitat exclusiva del disseny italià. Accento Scavolini Bcn ofereix les més variades cuines a mida, amb els més variats acabats, juntament amb plaques de cocció, electrodomèstics, aigüeres, aixetes… tot això amb tota la varietat de gamma, de tipus i per a tots els costos. A Barcelona, si vol una cuina feta exclusivament per a vostè, sens dubte, a Accento Scavolini BCN som el seu aliat. Ja ho sap, som a Barcelona i podem arribar a qualsevol racó de Catalunya.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?