Illa de Cuina

L’illa de cuina és, per a molts, l’el punt de trobada per excel·lència, i l’essència de la cuina dels seus somnis. Si l’espai ho permet, amb una illa podràs crear una cuina oberta que convidi a passar temps en companyia i a compartir experiències comunes, transformant així la cuina en el punt de referència per a alguna cosa més que menjar i cuinar.
Cal que no us destorbeu els uns als altres i que hi hagi lloc suficient per obrir els calaixos i les portes. Per això recomanem tenir, com a mínim, 90 cm lliures al voltant de tota l’illa, encara que l’ideal serien 110 cm.
Si col·loques una illa de cuina o una illa amb placa de cocció en un espai massa petit, t’arrisques que faci malbé el bon flux de treball i impedeixi que hi hagi llibertat de moviments a la cuina. A més, amb una illa que ocupi molt, la cuina pot perdre funcionalitat.

FUNCIONS DE L’ILLA DE CUINA

¿Pràctica i funcional, bonica i elegant? O potser les dues coses? ¿I què passa amb les opcions de zona de cocció, rodes o espai per a menjar?

És important que decideixis la funció que vols que tingui el teu nova illa de cuina, a part d’espai addicional de taulell i emmagatzematge.

Si vols utilitzar-la principalment com a lloc de reunió amb la família i els amics, no hi ha necessitat que hi col·loquis l’aigüera o la placa de cocció. Si, per contra, vols que funcioni com una prolongació de la pròpia cuina, és una bona idea traslladar les funcions i les zones de treball a l’illa de la teva cuina.

A Cuines Accento Scavolini de Barcelona, tenim l’experiència en tots aquests apartats i t’oferim tot tipus d’accessoris i combinacions que s’adaptaran perfectament a tu i al teu projecte.

¿ILLA AMB PLACA DE COCCIÓ, ILLA AMB PICA O LES DUES COSES?

Si vols que l’illa funcioni com una prolongació de la cuina, és el lloc ideal per posar la placa de cocció o la pica. Una illa amb placa de cocció o zona de rentat no només t’ofereix més espai per poder moure’t millor, també us ofereix una vista ideal de la resta de l’habitació, el que et permetrà preparar el menjar al mateix temps que gaudeixes de la gent.

Tingues en compte que canviar de lloc la instal·lació elèctrica i les canonades sol comportar despeses. Si a la teva cuina actual no tens una illa amb instal·lació d’aigua i / o elèctrica, pots reduir el cost triant una solució que no depengui d’això. I podràs seguir tenint tots els avantatges que t’aporta una Cuina amb Accento Scavolini.

… O LES DUES COSES?

A més de necessitar espai per col·locar lluny les coses calentes (per al que es recomana un mínim de 40 cm a banda i banda de la placa de cocció), necessites poder tenir les olles, paelles, culleres per remoure i objectes similars a prop del foc. I el mateix passa amb la sal, el pebre i les espècies …

Si tens la pica integrat a l’illa amb placa de cocció, és ideal instal·lar el rentaplats a prop, així podràs rentar els plats i ficar-los a continuació directament al rentavaixelles. A més, hi ha d’haver prou espai de treball i de taulell voltant de la pica per poder pelar les patates i rentar l’amanida amb facilitat.

No oblidis que hi ha d’haver espai per a les cames.

No oblidis que hi ha d’haver espai per a les cames. Valora també si ha de ser simplement un lloc on parar-se a menjar alguna cosa ràpid o si ha de funcionar com un autèntic menjador. A més, pensa en quanta gent ha de poder cabre asseguda a l’illa.

ESPAI PER BONES CONVERSES? TRIA UNA ILLA DE CUINA AMB LLOC PER SEURE

Mentre tu peles les patates, els nens estan asseguts a l’altra banda del taulell de cuina. Allà fan els deures i comenten animadament com els ha anat el dia a l’escola o la llar d’infants. O potser acabes de posar els filets a la paella mentre els teus convidats estan asseguts relaxadament amb una copa de vi negre i parlen sobre les seves últimes vacances mentre vosaltres planegeu les següents.

Encaixa això amb alguna de les escenes amb les que somies? Llavors, la solució que necessites és una illa de cuina amb zona de seients. En aquest cas, pots optar per una barra de bar lleugerament elevada, un taulell que ultrapassi l’illa o un taulell que funcioni com una prolongació de l’illa.

A Accento SCAVOLINI BCN, li oferim, la venda directa dels mobles de cuina Scavolini, sense intermediaris. Cuines Scavolini a Barcelona amb l’estil i la personalitat exclusiva del disseny italià. Accento Scavolini Bcn ofereix les més variades cuines a mida, amb els més variats acabats, juntament amb plaques de cocció, electrodomèstics, aigüeres, aixetes… tot això amb tota la varietat de gamma, de tipus i per a tots els costos. A Barcelona, si vol una cuina feta exclusivament per a vostè, sens dubte, a Accento Scavolini BCN som el seu aliat. Ja ho sap, som a Barcelona i podem arribar a qualsevol racó de Catalunya.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?