Projectes Interiorisme a Barcelona & Girona

Creant Llars

creando hogares interiorismo

L’interiorisme és l’art i ciència de treure el millor de cada estada aprofitant cada particularitat per potenciar un ambient. A nosaltres ens encanten aquest tipus de reptes, i més si és per fer de la teva llar un espai càlid i confortable.

Locals Comercials

interiorismo locales comerciales

També realitzem projectes d’interiorisme i reformes integrals en locals comercials. Destacar cada espai segons les seves característiques sense perdre de vista la seva practicitat i usabilitat juntament amb la corporativitat.

Hotels & Suites

interiorismo hoteles

Oferim un servei global, de principi a final, cuidant cada etapa del procés i controlant i gestionant tota la documentació i la normativa que exigeixen els meticulosos processos de reforma en espais hotelers.

Restauració

interiorismo restaurantes

Un bon disseny del teu local comercial t’ajudarà a incrementar vendes i fidelitzar els teus clients. Sol·licita més informació i t’explicarem com podem ajudar-te. En la restauració i gastronomia entra tot primer per la vista.

Oficines

interiorismo oficinas

Som especialistes en implantació, rehabilitació i reformes d’oficines i edificis corporatius. Ens ocupem íntegrament del procés, des del de disseny fins a l’execució final,

Despatx

interiorismo despachos

Si necessites decorar o reformar la teva despatx i no saps per on començar, si tens una idea de l’estil que vols plasmar en el teu espai de treball, estem especialitzats en donar-li aquest tocs per aconseguir un despatx amb personalitat pròpia.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Call Now Button
WhatsApp chat