Projectes Interiorisme a Barcelona & Girona

Creant Llars

creando hogares interiorismo

L’interiorisme √©s l’art i ci√®ncia de treure el millor de cada estada aprofitant cada particularitat per potenciar un ambient. A nosaltres ens encanten aquest tipus de reptes, i m√©s si √©s per fer de la teva llar un espai c√†lid i confortable.

Locals Comercials

interiorismo locales comerciales

Tamb√© realitzem projectes d’interiorisme i reformes integrals en locals comercials. Destacar cada espai segons les seves caracter√≠stiques sense perdre de vista la seva practicitat i usabilitat juntament amb la corporativitat.

Hotels & Suites

interiorismo hoteles

Oferim un servei global, de principi a final, cuidant cada etapa del procés i controlant i gestionant tota la documentació i la normativa que exigeixen els meticulosos processos de reforma en espais hotelers.

Restauració

interiorismo restaurantes

Un bon disseny del teu local comercial t’ajudar√† a incrementar vendes i fidelitzar els teus clients. Sol¬∑licita m√©s informaci√≥ i t’explicarem com podem ajudar-te. En la restauraci√≥ i gastronomia entra tot primer per la vista.

Oficines

interiorismo oficinas

Som especialistes en implantaci√≥, rehabilitaci√≥ i reformes d’oficines i edificis corporatius. Ens ocupem √≠ntegrament del proc√©s, des del de disseny fins a l’execuci√≥ final,

Despatx

interiorismo despachos

Si necessites decorar o reformar la teva despatx i no saps per on comen√ßar, si tens una idea de l’estil que vols plasmar en el teu espai de treball, estem especialitzats en donar-li aquest tocs per aconseguir un despatx amb personalitat pr√≤pia.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Call Now Button
WhatsApp chat