Estil mediterrani

Gairebé es poden olorar les espècies com l’orenga, la farigola o el romaní …

Vols introduir en la teva llar la frescor i calidesa dels ambients mediterranis encara que et trobis a milers de quilòmetres d’aquest ambient? Gràcies a l’estil mediterrani podràs crear espai plens de vitalitat i de color, i mitjançant el següent article trobaràs les claus principals per aconseguir-ho. No te les perdis!

Com ja podem endevinar pel nom d’aquest estil, la decoració mediterrània es basa en les zones costaneres mediterrànies d’Espanya, Grècia, Itàlia, Turquia i Nord d’Àfrica. I les claus que tenen en comú totes aquestes zones són la lluminositat, el colorit i la frescor.

Com veiem, una de les claus de l’estil mediterrani és la claredat, així que hem de potenciar al màxim l’entrada de llum natural a les nostres llars. Així que fora cortines de teixits espessos o la col·locació de mobles a prop de les finestres que puguis impedir l’entrada dels raigs del sol.

Potència igualment la il·luminació de les estances gràcies a l’efecte del color de les parets. Aquestes han de ser sobretot blanques, encara que si vols desmarcar una mica pots optar per un gris o un blau molt clar, tendint gairebé al blanc. Aquest color no només potenciarà la llum, sinó que proporcionarà frescor als ambients.

Per als complements buscarem accessoris de colors més vius, però sempre que recordin als entorns de la Mediterrània. Amb això estem parlant de colors com l’aiguamarina, el verd oliva o l’ocre. I a més dels colors, també cuidarem la quantitat d’elements, que mai han de ser massa per evitar la sobrecàrrega. L’estil mediterrani també necessita de neteja visual.

Passem a materials clau de l’estil mediterrani. Per als mobles, la fusta és l’element estrella de la decoració. Per a les parets per la seva banda, el guix o la pedra quedaran fantàstics. I si també et planteges canviar el terra, la terracota, la fusta o les rajoles quedaran fenomenals.

Si tens sostres amb bigues de fusta, no només no has ocultar-les, sinó que has de potenciar els seus efectes. Quant puguis col·loca detalls de ferro forjat, que t’ajudaran a crear raconets amb encant. Fes-te amb llums de ferro forjat, miralls, potes de mobles, marcs de quadres, etc.

Les flors fresques i les plantes d’interior acolorides també són elements més que benvinguts.

Models d’Estil Mediterrani

A Accento SCAVOLINI BCN, li oferim, la venda directa dels mobles de cuina Scavolini, sense intermediaris. Cuines Scavolini a Barcelona amb l’estil i la personalitat exclusiva del disseny italià. Accento Scavolini Bcn ofereix les més variades cuines a mida, amb els més variats acabats, juntament amb plaques de cocció, electrodomèstics, aigüeres, aixetes… tot això amb tota la varietat de gamma, de tipus i per a tots els costos. A Barcelona, si vol una cuina feta exclusivament per a vostè, sens dubte, a Accento Scavolini BCN som el seu aliat. Ja ho sap, som a Barcelona i podem arribar a qualsevol racó de Catalunya.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?