Qui som

Som Accento Interiors S.L. distribuïdors oficials Scavolini a Catalunya.

Estem ubicats al Carrer Independència, 258-260, 08026 Barcelona pot contactar amb nosaltres al telèfon 93 246 1145 o per email a: hola@accento.cat

Quines dades personals ens calen, i per què

comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren en el formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar el servei Gravatar per veure si l’ha fet servir. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Un cop aprovat el comentari, la imatge del seu perfil és visible al públic en el context del comentari.

media

Si puja imatges al lloc web, ha d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges del web.

Formularis de contacte

galetes

Si deixa un comentari a la pàgina web, pot optar per guardar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la seva comoditat perquè no hagi d’omplir les dades de nou en fer un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si té un compte i accedeixi a aquesta pàgina web, es definirà una galeta per determinar si el navegador accepta cookies. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà en tancar el navegador.

Una vegada dins, també configurades diverses galetes per guardar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordar-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitza la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si edita o publiqui un article, una galeta addicional es guardarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acaba d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut integrat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant la altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut integrat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si té un compte i ha iniciat sessió en aquesta pàgina web .

analítiques

Amb qui compartim les seves dades

No compartim ni compartirem les dades personals amb cap altra empresa ni amb cap mitjà publicitari.

Quant de temps retindrem les dades

Si deixa un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren a la web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets té sobre les seves dades

Si té un compte en aquest lloc web o ha deixat comentaris, pot sol·licitar que li enviem un fitxer d’exportació de les seves dades personals, incloent totes les dades que ens hagi proporcionat. També pot demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

 

On vam enviar les seves dades

Els comentaris dels visitants sempre són comprovats mitjançant un servei de detecció d’escombraries automatitzat.

Informació de contacte

Accento Interiors S.L.

Calle Independencia, 258-260

08026 Barcelona

Tel. 93246 1145

email. hola@accento.cat

Call Now Button
WhatsApp chat