Com dissenyem el teu Projecte Ideal ?

Per enfocar el projecte de reforma de cuines tenim estandarditzada una dinàmica pensada en facilitar-te al màxim la teva elecció i la presa de decisions.

Després de més de 65 anys en la reforma de llars i renovar cases a tot Catalunya, hem aconseguit sintetitzar en uns simples passos el procés de disseny de la teva nova cuina o la teva reforma integral. Des que ens contactes per primera vegada, fins que fem lliurament de la teva cuina ideal, anirem treballant amb fabricants i distribuïdors dedicats, professionals industrials, des electricistes i lampistes, fins paletes i pintors, el nostre equip s’ocupa de cada detall.
En tot moment la teva idea de cuina o reforma, les teves necessitats i els teus gustos en el disseny i els elements, seran els que decideixin com es va a materialitzar aquest espai totalment i dedicadament personalitzat per a tu.

idea reforma

1. Inspiració, establir Idea i Pressupost

Simplement truca’ns amb la teva llista de desitjos de renovació i dubtes a la mà. Estarem encantats d’analitzar les teves necessitats i requisits, brindant-te assessorament i comentaris experts sense cap cost. Si vols veure de primera mà la qualitat, l’artesania i l’atenció al detall que oferirem exclusivament al teu projecte, visita’ns a la nostra sala d’exposició amb seu a Barcelona.
Un cop tinguem la inspiració, per la gran varietat d’idees de disseny que puguem adaptar la teva pròpia llar, estarem preparats per explorar amb més precisió cada racó i viabilitat de les propostes, amb una consulta individual a la llar.

2. Et visitem a la teva llar

A Accento Elegant Homes, creiem que cada renovació és una col·laboració. Un dels nostres dissenyadors vindrà a conèixer-te a tu i als teus idees. Escoltarem amb tot detall, atenció i educació, et farem preguntes que ens aportaran noves idees per afegir a la taula de treball.
Mitjançant esbossos in situ, elaborarem propostes que buscaran plasmar la teva primera idea.
Mai no imposarem el nostre pensament. La nostra sinceritat i empatia, ens ajudaran a crear un disseny que naixerà de les teves necessitats, els teus desitjos, i del teu estil, que s’ajustarà al teu pressupost.
Necessites que retirin la teva vella cuina o bany? Ho tenim cobert com a part de la renovació.
realitat virtual reforma

3. Presentació del disseny

Ara és el moment de començar a intercanviar aquests pensaments inicials per alguna cosa que realment puguis visualitzar. Ens reunirem al nostre showroom o sala d’exposició per presentar-te el teu nou espai ideat.
El teu dissenyador interiorista et presentarà una cotització i un pla conceptual complet per la seva revisió.
Al costat d’això, les nostres imatges en 3D, i la més que aclamada Realitat Virtual et mostraran (i gairebé podràs tocar) l’àmplia gamma d’acabats i accessoris disponibles, tots ordenats en el pla virtual, de manera que cada detall coincideixi amb el resultat de qualitat que esperes.
Comencem a veure-hi una mica més de llum al teu projecte!

4. Acabats i Accessoris Complementaris

El secret està en els detalls. És per això que el teu dissenyador / interiorista, et mostrarà els colors, els accessoris i les idees d’emmagatzematge intel·ligent que despertaran el teu interès en el detall i utilitat de la renovació. Et proporcionarem orientació professional per reunir tots els elements de disseny i practicitat, de manera que el producte final parli de la funcionalitat de la teva vida.
mostres reforma cuina
documentacion reforma

5. Documentació Tècnica del projecte

Ara que els dissenys estan finalitzats, els nostres Tècnics, Delineants i Enginyers, s’especificaran cada petit detall a plànols tècnics necessaris, perquè els nostres artesans de confiança puguin prendre les regnes i començar a instal·lar la cuina o el bany dels teus somnis segons s’hagi planificat. Seu, relaxa’t i observa com es desenvolupa la transformació.

6. Project Manager assignat

Hem eliminat tota la pressió del procés de construcció, amb el teu propi Project Manager personal que supervisarà totes les etapes de la feina, el guiarà durant el procés i serà el teu únic i exclusiu punt de contacte i referència per garantir que tot funcioni sense problemes, a temps i dins del pressupost.
director de projecte en obra
entrega claus reforma

7. Entrega de les claus

Aquesta és la millor part de qualsevol renovació i la més desitjada.
Gaudeix de la tranquil·litat de saber que has tractat amb constructors i empreses registrades que emetran les garanties i certificats requerits per la llei Catalana i Espanyola.
La tranquil·litat de la feina ben feta, és la nostra confiança.

Aquí tens alguns dels nostres projectes …

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?