Reforma de un pis Dúplex

A l’reformar un pis dúplex pots realitzar les obres habituals, com la pintura, el canvi de sòls, o el renovat de la cuina i el bany. Fer aquest tipus d’obres ajuda a canviar totalment l’aspecte de l’habitatge.

Una de les reformes més freqüents en un pis dúplex té a veure amb les habitacions. Es busca aprofitar a l’màxim l’espai.

Molts d’aquests pisos estan pensats per a parelles amb un o dos nens i tenen a la part superior diversos dormitoris petits. Però, de vegades, l’habitatge és ocupat per només una parella o una parella amb un únic fill.

Converteix tots aquests dormitoris en tan sols dos amb el seu propi bany independent i el seu armari encastat és una obra molt agraïda que permet comptar amb molt més espai i una major intimitat.

Al pis en el qual hi ha la cuina una obra habitual és formar un espai únic i ampli que sigui cuina, menjador i sala d’estar.

La reforma integral de tot un pis sol ser molt agraïda ja que a l’jugar amb una planta completa de l’immoble s’aconsegueixen efectes molt lluïts i moderns, com cuines en illa o salons menjadors que s’adapten a la forma de la casa.

També és possible que vulguis reformar el teu habitatge a causa de problemes de mobilitat. Si aquest és el teu cas, pots plantejar-instal·lar un ascensor o algun sistema similar, com salvaescales. Avui dia hi ha instal·lacions que ocupen poc espai i que no tenen per què danyar l’estètica de la teva llar. Això sí, hauràs de tenir en costa les despeses de manteniment.

Per acabar, és força habitual voler reemplaçar totes les instal·lacions. D’aquesta manera es busca aconseguir una major eficiència energètica.

Atreveix-te a innovar amb el teu pis dúplex
Generalment, el pis dúplex clàssic de dues plantes té a la part de sota la zona de la cuina, el menjador i la sala d’estar, mentre que a la planta superior superior hi ha les habitacions.

Això està molt bé si el teu pis és l’últim de tots, ja que et garanteix que els dormitoris estaran perfectament aïllats.

Però, en alguns casos, l’edifici complet està format per habitatges tipus dúplex i aquí et trobes amb que just a sobre de les teves habitacions estan la sala, menjador i cuina de l’veí de dalt. Si els vostres horaris no són similars pot ser un gran inconvenient.

Per què no donar-li un gir a la teva pis i situar els dormitoris al pis inferior? D’aquesta manera serà la teva pròpia sala la qual quedi sobre i t’estalviaràs molts sorolls.

No importa com vulguis dur a terme la reforma de la teva dúplex; l’important és la teva comoditat i que el resultat sigui exactament el desitjat. I en Accento Reformes Integrals de Barcelona, ​​t’ajudem a aconseguir el que desitja.

En Accento som especialistes en: cuines per a edificis, cuines per a constructors, cuines per a promotors, cuines per a habitatges, cuines per a obres, cuines per a obra nova, cuines per a promoció obra nova, mobles de cuina per a edificis, mobles de cuina per a constructors, mobles de cuina per a promotors, mobles de cuina per a habitatges, mobles de cuina per a obres, mobles de cuina per a obra nova, mobles de cuina per a promoció obra nova.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?