Atès que és un dels departaments en què més temps passem i, per tant, que més desgastem, reformar una cuina passada un temps o quan s’adquireix un immoble sembla tan necessari com salubre.
Aquesta és la raó per la qual cada vegada més veïns de Barcelona en general i de Badalona en concret estan apostant per especialistes com Accento per donar un rentat de cara als seus cuines -independentment de com siguin i la reforma que necessitin- a la recerca d’aconseguir un espai més eficient i adaptat als seus gustos.
Si estàs buscant fer una reforma de cuina a Badalona o algun municipi de la capital catalana, et recomanem que tinguis en compte els següents consells.
Reforma integrals a Badalona
El primer que hem de fer és prendre mides de l’espai del que disposem i, en el cas que vulguem guanyar espai a algun departament adjacent, de quant podríem guanyar. Una cosa capital per saber quines possibilitats tenim o quines limitacions, el que determinarà el resultat final.
En segon lloc és tenir en compte els elements fixos com les sortides de fum, preses d’aigua o energia, desguassos, etc, per veure si els podem mantenir o si hem de canviar-los. També haurem de prendre nota d’on es troben els sistemes d’evacuació de gasos o la sortida de la caldera, atès que no es pot tapar, tal com indica la normativa actual.
Pel que fa als assumptes estètics, a ningú se li escapa que les parets són una part imprescindible a l’hora de donar un canvi radical a un espai. Tant si s’opta per un tipus de pintura o una altra, per rajoles o per vinils, hem d’estudiar els pros i els contres de cada un, així com quin serà el resultat final.
Un dels punts més crítics, sempre tenint en compte tots els aspectes anteriors, és el que té a veure amb l’organització de la mateixa. És a dir, on va la zona de cuinat, la de rentat i la d’emmagatzematge. En tots els casos hem de saber quant espai necessitem, tant per això com per als electrodomèstics visibles.
Aquest és el pas previ per intentar veure si és millor una distribució en L, en U, en paral·lel, en illa o en península, sent aquestes últimes només aconsellables per a cuines àmplies que permetin moure i manejar sense problemes quan coincideixen en l’espai diverses persones.
El següent pas a donar serà el d’escollir el tipus de mobles. En aquest punt sabrem si podem comptar amb mobles acoblats o si necessitem fer alguns a mesures, sempre tenint en compte que els electrodomèstics tenen mesures fixes que no podrem alterar.
L’elecció del taulell, si la volem de porcellana o quars compacte o laminada; de les aixetes i la pica o dels elements adjacents com els col·loca paletes, la zona de les escombraries o els penja draps hauran d’anar d’acord amb el disseny de la cuina.
Finalment, però no per això menys important, haurem de tenir molt en compte la il·luminació artificial que necessitarem per aconseguir major visibilitat on falta i per poder treballar còmodament i de forma segura a la cuina durant les hores sense sol. Aquí haurem de jugar amb la creació d’un ambient acollidor i la funcionalitat. Alguna cosa en el que et podem ajudar en Accento, on comptem amb diferents sistemes d’il·luminació que permeten crear diferents ambients segons la necessitat i el gust dels clients.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?