La cuina no √©s qualsevol lloc. √Čs el departament en el qual vam passar m√©s temps i en el qual transformem ingredients en all√≤ que ens anem a esmorzar, dinar, berenar o sopar, a m√©s d’on vam conversar i vam realitzar diferents tasques de la llar. Raons m√©s que suficients com per pensar en reformar-la a la recerca d’un lloc agradable i funcional a parts iguals.
Una de les opcions a l’hora de rentar la cara a la teva cuina per deixar enrere la vella concepci√≥ que √©s el sal√≥ el centre de la llar i tenir a la cuina com aquest lloc de reuni√≥ social o familiar, en el qual es gaudeix preparant la menjar, menjant o integrant aquest espai multifuncional al sal√≥ i, per tant, a la vida familiar.
I √©s que cada vegada s√≥n m√©s les cuines en qu√®, a m√©s de realitzar-se les elaboracions aliment√†ries, s’aprofita per menjar, treballar o ajudar amb els deures als m√©s petits traient-li aix√≠ el m√†xim partit a un espai que ha de ser c√≤mode i adaptar-se a les nostres necessitats. Una cosa que nom√©s s√≥n capa√ßos de fer empreses especialitzades i amb experi√®ncia en reformes de cuines a Sant Cugat del Vall√®s com Accento.
Reformar una cuina
El primer que hem de fer abans de res √©s comprovar quin √©s l’espai de qu√® disposem o podem disposar i, posteriorment, plantejar l’objectiu de la reforma i, si ho tenim clar, quina seria la distribuci√≥ per integrar tots els elements amb els quals volem comptar en la nostra nova cuina.
En segon lloc hem de prendre bona nota d’on es troben els punts de llum, gas o aigua, ja que aquests poden condicionar el que tenim pensat i donar mals de cap durant l’obra si no s’ha detallat i comunicat abans de comen√ßar a ficar m√† al departament.
Ser√† despr√©s quan estiguem en condicions de plantejar quin tipus d’il¬∑luminaci√≥ tenim pensada per a la nostra nova cuina, quin aire li volem donar, quins mobles s√≥n els m√©s interessants est√®tica i funcionalment, qu√® aixetes desitgem instal¬∑lar o qu√® eletrodom√®stics anem a incorporar a l’espai que volem renovar .
En aquest punt √©s cabdal realitzar un minuci√≥s estudi de la il¬∑luminaci√≥ natural, pensant en com entra la llum en les diferents franges hor√†ries i quines zones necessiten d’il¬∑luminaci√≥ artificial per aconseguir que tant les zones de treball com les de gaudi estiguin degudament il¬∑luminades.
Si no ho tenim clar, res millor que comptar amb especialistes que ens diguin com podem jugar amb els diferents punts de llum a la recerca de diferents ambients en funci√≥ de l’hora i com podem aprofitar aquesta lluminositat per decorar l’enclavament en q√ľesti√≥. Una cosa especialment interessant en cuines amb barra, illa o pen√≠nsula i que podrem modelar de la m√† de la llum artificial de la m√† de la tecnologia LED que permet jocs d’intensitat amb molt baix consum.
Un dels assumptes capitals de tota reforma de cuina √©s l’elecci√≥ dels mobles. Aquests han d’anar d’acord amb el nostre estil, amb la personalitat de la casa i, sobretot, ser capa√ßos de satisfer les teves necessitats di√†ries. En un espai com la cuina triar els espais dedicats per a l’emmagatzematge i la seva distribuci√≥ √©s imprescindible.
El consell m√©s important en aquest punt √©s que el conjunt s’adapti. Si la teva cuina no √©s massa gran, o si vols alleugerir visualment l’espai pots incloure mobles amb vitrina i il¬∑luminar-los per dins. Tamb√© pots jugar amb lleixes o mobles de fons redu√Įt.
Pel que fa a les aixetes, hem de tenir en compte que, a m√©s de l’aspecte funcional, podem utilitzar-la tamb√© com a element de decoraci√≥ per aconseguir aquest aspecte que tenim en ment, valorant quins materials s√≥n m√©s interessants tant per aspecte com per durabilitat.
Finalment, haurem d’estudiar qu√® electrodom√®stics necessitem, on els anem a col¬∑locar i tenir clar que no han de trencar amb el to general de la cuina. Si a m√©s aconseguir que siguin de baix consum i f√†cils de netejar, millor que millor.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¬ŅTe puedo ayudar?