Reformes de cuines a Sant Cugat del Vallès

, , , ,

La cuina no és qualsevol lloc. És el departament en el qual vam passar més temps i en el qual transformem ingredients en allò que ens anem a esmorzar, dinar, berenar o sopar, a més d’on vam conversar i vam realitzar diferents tasques de la llar. Raons més que suficients com per pensar en reformar-la a la recerca d’un lloc agradable i funcional a parts iguals.
Una de les opcions a l’hora de rentar la cara a la teva cuina per deixar enrere la vella concepció que és el saló el centre de la llar i tenir a la cuina com aquest lloc de reunió social o familiar, en el qual es gaudeix preparant la menjar, menjant o integrant aquest espai multifuncional al saló i, per tant, a la vida familiar.
I és que cada vegada són més les cuines en què, a més de realitzar-se les elaboracions alimentàries, s’aprofita per menjar, treballar o ajudar amb els deures als més petits traient-li així el màxim partit a un espai que ha de ser còmode i adaptar-se a les nostres necessitats. Una cosa que només són capaços de fer empreses especialitzades i amb experiència en reformes de cuines a Sant Cugat del Vallès com Accento.
Reformar una cuina
El primer que hem de fer abans de res és comprovar quin és l’espai de què disposem o podem disposar i, posteriorment, plantejar l’objectiu de la reforma i, si ho tenim clar, quina seria la distribució per integrar tots els elements amb els quals volem comptar en la nostra nova cuina.
En segon lloc hem de prendre bona nota d’on es troben els punts de llum, gas o aigua, ja que aquests poden condicionar el que tenim pensat i donar mals de cap durant l’obra si no s’ha detallat i comunicat abans de començar a ficar mà al departament.
Serà després quan estiguem en condicions de plantejar quin tipus d’il·luminació tenim pensada per a la nostra nova cuina, quin aire li volem donar, quins mobles són els més interessants estètica i funcionalment, què aixetes desitgem instal·lar o què eletrodomèstics anem a incorporar a l’espai que volem renovar .
En aquest punt és cabdal realitzar un minuciós estudi de la il·luminació natural, pensant en com entra la llum en les diferents franges horàries i quines zones necessiten d’il·luminació artificial per aconseguir que tant les zones de treball com les de gaudi estiguin degudament il·luminades.
Si no ho tenim clar, res millor que comptar amb especialistes que ens diguin com podem jugar amb els diferents punts de llum a la recerca de diferents ambients en funció de l’hora i com podem aprofitar aquesta lluminositat per decorar l’enclavament en qüestió. Una cosa especialment interessant en cuines amb barra, illa o península i que podrem modelar de la mà de la llum artificial de la mà de la tecnologia LED que permet jocs d’intensitat amb molt baix consum.
Un dels assumptes capitals de tota reforma de cuina és l’elecció dels mobles. Aquests han d’anar d’acord amb el nostre estil, amb la personalitat de la casa i, sobretot, ser capaços de satisfer les teves necessitats diàries. En un espai com la cuina triar els espais dedicats per a l’emmagatzematge i la seva distribució és imprescindible.
El consell més important en aquest punt és que el conjunt s’adapti. Si la teva cuina no és massa gran, o si vols alleugerir visualment l’espai pots incloure mobles amb vitrina i il·luminar-los per dins. També pots jugar amb lleixes o mobles de fons reduït.
Pel que fa a les aixetes, hem de tenir en compte que, a més de l’aspecte funcional, podem utilitzar-la també com a element de decoració per aconseguir aquest aspecte que tenim en ment, valorant quins materials són més interessants tant per aspecte com per durabilitat.
Finalment, haurem d’estudiar què electrodomèstics necessitem, on els anem a col·locar i tenir clar que no han de trencar amb el to general de la cuina. Si a més aconseguir que siguin de baix consum i fàcils de netejar, millor que millor.

This post is also available in: Castellà Anglès

Call Now Button
WhatsApp chat