Tots els que tenim un immoble somiem amb disposar d’una casa perfecta i, per aix√≤, indubtablement, √©s necessari comptar amb una cuina perfecta en qu√® gaudir de totes les hores que passarem all√† dins.

Per a aix√≤, llevat que tinguis l’enorme sort d’haver dissenyat la teva casa des de zero, sol ser necess√†ria una reforma que ser√†, total o parcial, depenent del temps que tingui aquesta o de les teves noves necessitats, sent molt√≠ssimes les possibilitats que avui se’ns ofereixen tant a Terrassa com a la resta de Barcelona.

Escullis la que tri√Įs, √©s important que tinguis clar que una reforma integral de la cuina nom√©s ha de ser duta a terme per professionals que despr√©s de veure l’espai de qu√® disposes o podries arribar a disposar i escoltar qu√® vols fer, t’indicaran qu√® fer i com fer-ho ajustant-se, √©s clar, al teu pressupost.

Reforma integral de cuina a Terrassa
En el primer que hem de fixar-nos a l’hora de reformar una cuina √©s en com √©s aquesta, en metres, arquitectura, disseny, etc. √Čs important revisar el terra, les parets, el mobiliari i els electrodom√®stics, sense oblidar-nos dels punts de llum natural i artificial, per modificar-los si √©s menester i sempre que sigui possible.

Ser√† despr√©s d’aquest primer estudi quan sabrem si volem treure metres a un altre departament per guanyar-se’ls a la nova cuina o no. Un assumpte en el qual l’empresa especialitzada en reforma de cuines podr√† assessorar-nos a la recerca del millor resultat.

De la m√† d’aquest pas anir√† el del rep√†s de la il¬∑luminaci√≥. Despr√©s de revisar si es pot treure una mica m√©s de llum natural -si interessades ser√† el moment de triar entre el tipus de llum -fr√≠a o c√°lida- i els diferents tipus de bombetes i l√†mpades que, a m√©s de garantir la llum necess√†ria per treballar en la cuina, aportin cert sentit est√®tic.

No menys important √©s l’elecci√≥ dels colors per a les parets i sostres o els s√≤ls, a m√©s de triar entre una arquitectura o una altra, o mobiliari o un altre, en funci√≥ de si la nostra cuina reformada ser√† oberta, en L a U en illa o en pen√≠nsula, entre altres opcions.

Pel que fa a les parets, és imprescindible triar un bon revestiment, ja no només pel look que li dóna a aquesta estada, sinó per la protecció que aquesta suposa en la zona que està davant de la placa de cuinat i on els esquitxades i les taques són constants.

En relaci√≥ a les rajoles de cuinar, assenyalar que les opcions es compten per milers. Des dels d’aspecte natural fins als m√©s divertits, passant per estils cl√†ssics. I √©s que des de la pedra natural fins al gres hi ha tota una gamma d’opcions que determinaran l’aspecte de la nostra cuina.

No menys important √©s el s√≤l. S√≤l que, a m√©s de trepitjar-se molt, ha de resistir esquitxades d’oli calent, aigua bullint i tot tipus de taques potents, per la qual cosa hem d’assegurar que els materials escollits, a m√©s d’agradar-, seran o no resistents i f√†cils de netejar. Aqu√≠ trobem des de fusta fins pedra, passant de nou pel gres, el microciment, els vinils o el lin√≤leum.

Arribat aquest punt ser√† el moment de tirar un ull als materials dels mobles que estaran a la nostra nova cuina i que definiran l’espai. Aquests han d’anar d’acord amb l’est√®tica general de la casa i els nostres gustos, per√≤ tamb√© ser duradors, resistents, f√†cils de netejar i, en general, de certa qualitat.

També haurem de saber si optem per un taulell de pedra, granit, pissarra o quars, si optem per un material sintètic o ens vam decantar pel microciment, el vidre o un taulell porcellànica. El mateix amb les aixetes, que podran sortir de la paret o el taulell sent desenes els materials i centenars els dissenys actuals, o la pica, que podrà anar sobre el taulell, al mateix nivell o per sota, o la campana.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¬ŅTe puedo ayudar?