Reformes de cuines a Terrassa

, , , ,

Tots els que tenim un immoble somiem amb disposar d’una casa perfecta i, per això, indubtablement, és necessari comptar amb una cuina perfecta en què gaudir de totes les hores que passarem allà dins.

Per a això, llevat que tinguis l’enorme sort d’haver dissenyat la teva casa des de zero, sol ser necessària una reforma que serà, total o parcial, depenent del temps que tingui aquesta o de les teves noves necessitats, sent moltíssimes les possibilitats que avui se’ns ofereixen tant a Terrassa com a la resta de Barcelona.

Escullis la que triïs, és important que tinguis clar que una reforma integral de la cuina només ha de ser duta a terme per professionals que després de veure l’espai de què disposes o podries arribar a disposar i escoltar què vols fer, t’indicaran què fer i com fer-ho ajustant-se, és clar, al teu pressupost.

Reforma integral de cuina a Terrassa
En el primer que hem de fixar-nos a l’hora de reformar una cuina és en com és aquesta, en metres, arquitectura, disseny, etc. És important revisar el terra, les parets, el mobiliari i els electrodomèstics, sense oblidar-nos dels punts de llum natural i artificial, per modificar-los si és menester i sempre que sigui possible.

Serà després d’aquest primer estudi quan sabrem si volem treure metres a un altre departament per guanyar-se’ls a la nova cuina o no. Un assumpte en el qual l’empresa especialitzada en reforma de cuines podrà assessorar-nos a la recerca del millor resultat.

De la mà d’aquest pas anirà el del repàs de la il·luminació. Després de revisar si es pot treure una mica més de llum natural -si interessades serà el moment de triar entre el tipus de llum -fría o cálida- i els diferents tipus de bombetes i làmpades que, a més de garantir la llum necessària per treballar en la cuina, aportin cert sentit estètic.

No menys important és l’elecció dels colors per a les parets i sostres o els sòls, a més de triar entre una arquitectura o una altra, o mobiliari o un altre, en funció de si la nostra cuina reformada serà oberta, en L a U en illa o en península, entre altres opcions.

Pel que fa a les parets, és imprescindible triar un bon revestiment, ja no només pel look que li dóna a aquesta estada, sinó per la protecció que aquesta suposa en la zona que està davant de la placa de cuinat i on els esquitxades i les taques són constants.

En relació a les rajoles de cuinar, assenyalar que les opcions es compten per milers. Des dels d’aspecte natural fins als més divertits, passant per estils clàssics. I és que des de la pedra natural fins al gres hi ha tota una gamma d’opcions que determinaran l’aspecte de la nostra cuina.

No menys important és el sòl. Sòl que, a més de trepitjar-se molt, ha de resistir esquitxades d’oli calent, aigua bullint i tot tipus de taques potents, per la qual cosa hem d’assegurar que els materials escollits, a més d’agradar-, seran o no resistents i fàcils de netejar. Aquí trobem des de fusta fins pedra, passant de nou pel gres, el microciment, els vinils o el linòleum.

Arribat aquest punt serà el moment de tirar un ull als materials dels mobles que estaran a la nostra nova cuina i que definiran l’espai. Aquests han d’anar d’acord amb l’estètica general de la casa i els nostres gustos, però també ser duradors, resistents, fàcils de netejar i, en general, de certa qualitat.

També haurem de saber si optem per un taulell de pedra, granit, pissarra o quars, si optem per un material sintètic o ens vam decantar pel microciment, el vidre o un taulell porcellànica. El mateix amb les aixetes, que podran sortir de la paret o el taulell sent desenes els materials i centenars els dissenys actuals, o la pica, que podrà anar sobre el taulell, al mateix nivell o per sota, o la campana.

This post is also available in: Castellà Anglès

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

Call Now Button
WhatsApp chat