Reformes d’Habitatges a Barcelona & Girona

Reformes Integrals

reformas integrales

El teu reforma integral a preus ajustadíssims. Fem reformes integrals modernes, de qualitat i amb els materials i acabats d’última generació.

Reformes de Cuines

refomas de cocinas

Serveis de reforma de cuines integrals a preus econòmics. Fem reformes de cuines modernes, a mida i amb possibilitat de fer-les sense obres.

Reformes de Banys

reformas de baños

Dissenys de reforma de banys integrals a preus econòmics. Fem reformes de banys moderns, a mida i amb possibilitat de fer-los sense obres.

Reformes de Pisos

reformas de viviendas

Els nostres serveis de reforma de pisos a mida i detall. Els dissenys de reformes de pisos són moderns, elegants i amb els acabats, garantia de satisfacció.

Reformes de Lofts

reformas loft

Si la reforma del teu Loft et porta de cap, nosaltres ho podem fer realitat. Reformes de Lofts actuals i a preus ajustats, i amb les últimes novetats en materials.

Reformes de Cases de Luxe

reforma casa de lujo

Si el que busques és una reforma de luxe, som distribuïdors d’una gran llista de proveïdors de materials i productes elegants de Marques de reconeixement mundial.

Reformes de Cases de Camp

casa campo reforma

La reforma o la restauració d’espais rústics, masies i cases de camp, també són la nostra especialitat. Les cases de camp tenen el seu encant, i nosaltres sabem com fer-ho destacar.

Reformes d’Àtics

reforma atico

Cada reforma d’àtic integral que realitzem, és un nou repte. Els projectes de reformes d’àtics, són modernes, amb gust de cada detall i acabat.

Reformes de Baixos amb Jardí

reforma bajos con jardin

La reforma de la teva planta baixa amb jardí, té l’afegit del paisatgisme i els elements naturals. Les reformes de baixos amb jardí, són la conjunció d’interiorisme i paisatgisme.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Call Now Button
WhatsApp chat