Reformes d’Habitatges a Barcelona & Girona

Reformes Integrals

El teu reforma integral a preus ajustadíssims. Fem reformes integrals modernes, de qualitat i amb els materials i acabats d’última generació.

Reformes de Cuines

reformes de cuines

Serveis de reforma de cuines integrals a preus econòmics. Fem reformes de cuines modernes, a mida i amb possibilitat de fer-les sense obres.

Reformes de Banys

reformes de banys

Dissenys de reforma de banys integrals a preus econòmics. Fem reformes de banys moderns, a mida i amb possibilitat de fer-los sense obres.

Reformes de Pisos

Industrial

Els nostres serveis de reforma de pisos a mida i detall. Els dissenys de reformes de pisos són moderns, elegants i amb els acabats, garantia de satisfacció.

Reformes de Lofts

refromes loft

Si la reforma del teu Loft et porta de cap, nosaltres ho podem fer realitat. Reformes de Lofts actuals i a preus ajustats, i amb les últimes novetats en materials.

Reformes de Cases de Luxe

reforma casa de luxe

Si el que busques és una reforma de luxe, som distribuïdors d’una gran llista de proveïdors de materials i productes elegants de Marques de reconeixement mundial.

Reformes de Cases de Camp

casa camp reforma

La reforma o la restauració d’espais rústics, masies i cases de camp, també són la nostra especialitat. Les cases de camp tenen el seu encant, i nosaltres sabem com fer-ho destacar.

Reformes d’Àtics

reforma àtic

Cada reforma d’àtic integral que realitzem, és un nou repte. Els projectes de reformes d’àtics, són modernes, amb gust de cada detall i acabat.

Reformes de Baixos amb Jardí

reforma baixos amb jardí

La reforma de la teva planta baixa amb jardí, té l’afegit del paisatgisme i els elements naturals. Les reformes de baixos amb jardí, són la conjunció d’interiorisme i paisatgisme.

Dur a terme la reforma d’un habitatge és un procés complex. Sovint no sabem ni per on començar. Només, que volem renovar un immoble per adaptar-lo a les nostres necessitats i, és clar, també als nostres gustos personals.

Aquesta és la raó per la qual, en la recerca de la reforma perfecta, és necessari posar-se en mans de professionals que siguin capaços de transformar les idees dels propietaris en realitats. Una cosa que, malgrat el que molts d’aquests creuen, no ha de suposar un gran desemborsament per la seva butxaca, ans al contrari.

Un clar exemple de reformes integrals i parcials modernes i de qualitat en què es fan servir els millors materials i es té una cura especial amb els acabats, som Accento, un projecte format per experts en totes i cadascuna de les branques que intervenen en la renovació de tot tipus d’habitatges a preus ajustats amb desenes de projectes d’èxit tant a Barcelona com a Girona.

I és que són molts els anys realitzant reformes d’habitatges en aquestes dues províncies catalanes destacant el treball realitzat a l’hora de reformar cuines i banys a preus molt atractius que donen com a resultat espais moderns i a mida, amb, i sense obra.

Reformes de qualitat a Barcelona i Girona

L’experiència adquirida en els últims 23 anys ens col·loca com un referent a l’hora de reformar tot tipus d’habitatges, sense importar el tipus d’immoble que calgui renovar i del tipus de necessitats dels nostres clients.

Per exemple, un bon nombre de reformes integrals o parcials que realitzem se solen dur a terme en pisos. Aquestes, s’executen a mida i prenent nota de tots els detalls que necessita el client, en la recerca d’un nou pis modern i elegant que el satisfaci el 100%.

Objectiu que també tractem d’aconseguir quan ens posem mans a l’obra en un loft. Espais en els quals no totes les empreses de reforma són capaços de treure el màxim partit a l’espai i on nosaltres garantim una reforma plena de detalls, amb els millors materials i que faci d’aquest loft un habitatge actual en què cada centímetre compta.

No cal insistir en la cura amb què treballem a l’hora de realitzar una reforma de luxe. Alguna cosa en el que som experts, com demostra el fet que siguem distribuïdors dels millors proveïdors de materials i productes d’alt standing a la recerca de distinció fins al més mínim detall de l’habitatge, incloent els exteriors.

On els exteriors tenen una especial importància és en les reformes d’espais rústics. Un treball que, sovint, s’acaba convertint en una restauració i en el qual ens sentim especialment còmodes al conèixer, com aconseguir un habitatge rural amb encant que destaqui pel nivell dels detalls.

Aquesta conjunció entre interiorisme i paisatgisme també es dóna en els baixos amb jardí, espais en què tractem de treure el màxim partit tant a la zona habitada com a la zona exterior adaptant cada metre quadrat als desitjos de propietari.

Una cosa que també vam aconseguir en els àtics reformant aquest tipus d’habitatges convertint-los en acollidors, distingits i que s’adapten als desitjos dels qui hi habiten.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?