Serveis & Especialitats d’Accento Elegant Homes

Reformes Integrals

refromes loft

Els nostres serveis de reforma integral a mida i detall. Els nostres dissenys de reformes integrals són moderns, elegants i amb els acabats dels millors fabricants al millor preu, són garantia de satisfacció.

Interiorisme

Accento Scavolini Liberamente

L’interiorisme és l’art i ciència de treure el millor de cada estança aprofitant cada particularitat per potenciar un ambient. A nosaltres ens encanten aquest tipus de reptes, i més si és per fer de la teva llar un espai càlid i confortable.

Construcció

T’oferim tots els serveis necessaris per a la construcció de la teva xalet, habitatge unifamiliar, aparellada … Amb les millors condicions qualitat / preu. Li gestionem i assessorem en cada un dels passos a seguir per a la construcció del teu habitatge, el gestionem tot.

Exteriors & Paisatgisme

paisatgisme

Realitzem projectes de paisatgisme amb plànols de conjunt, detall i llegenda, quadre de mesuraments detallats i valoració econòmica estimada, memòria de materials … Donem total suport i recolzament a la direcció facultativa, en el disseny, desenvolupament i execució dels projectes fins a arribar al seu èxit.

Contract & Promocions

contract urban kitchens

Projectem i col·laborem en la construcció d’edificis residencials i UTEs per a la realització d’espais públics.

Real Estate & Inversions

promocions immobiliàries

Invertint conjuntament amb nosaltres, en els diferents projectes d’inversió immobiliària proposats, es pot accedir a un univers d’actius tangibles caracteritzats per la rendibilitat i la ràpida rotació.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?