TETRIX

Design by Michael Young

estil inèdit

“En aquest disseny es va partir de la voluntat de crear una estètica sense horitzons, jugant amb els elements sobre eixos horitzontals i descobrint totes les seves possibilitats compositives. Amb un punt de vista inèdit per al món de la cuina.”
Amb aquestes paraules Michael Young, que va idear la cuina Tetrix per Scavolini, revela l’ànima i el gust d’un ambient cuina innovador, fundat essencialment sobre mòduls i colors, que per lògica i fantasia cromàtica revoluciona fins al concepte de viure. No més circumscrit sinó “obert”, jocós i lliure de manifestar-se en qualsevol espai.

Tetrix és:
Color únic: Mòduls i colors fan única la cuina Tetrix. Per caracteritzar la pròpia composició es pot triar una coloració única.
Color en blocs: Amb els colors disponibles es poden caracteritzar també parts de la composició o blocs de mòduls (baixos, alts i columnes) obtenint configuracions de color personalitzades.
Kit colors: És possible seleccionar per Tetrix un dels 20 kits de color (no modifiables) ideats per Michael Young. L’elecció lliure d’un color per als elements sobre alt i sobre columna permet una major caracterització personal.

També et pot interessar…

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?