Estil Vintage

L’estil per als que estimen el passat però només el millor d’això …

Si penses que les generacions passades van ser millors que aquesta i vols plasmar-ho en l’interior de la teva llar, l’estil vintage és sens dubte el que estaves buscant. Perquè aquest estil decoratiu li fa l’ullet a les dècades passades, utilitzant elements que van des de la dècada dels 30 fins a finals de la dècada dels 80.

Si has arribat fins aquest article és perquè estàs interessat en conèixer les claus d’aquest estil decoratiu, així que a continuació et parlarem d’elles perquè siguis capaç de crear un raconet al passat en la teva llar, creant a més un espai càlid i romàntic, una mica propi d’aquests ambients retro.

El color és clau a l’hora de crear un ambient decoratiu, així que anem a conèixer els tons clau en l’estil vintage. La base d’aquests espais han de ser colors clars, sent el blanc l’ideal. La delicadesa la introduirem en els mobles i accessoris, en els quals ens decantarem per tonalitats pastís. Pots optar pels colors que vulguis en els seus costats més pastís, però mai facis servir més de tres.

A més dels colors sòlids pots decantar-te per les formes, sent els estampats de flors els veritables artistes. Com introduir aquests estampats florals? Principalment en accessoris com coixins, cortines, fundes, encara que un paper pintat blanc amb detalls florals en tons pastís serà un complement ple d’elegància i dolçor.

Per als mobles, recorre a l’estil antic de dècades passades. Pots des decantar-te per les corbes i el colorit de la dècada dels 70-80, per l’estil senyorial dels mobles francesos d’estil “Lluís XIV” o simplement pots centrar la teva decoració en alguns elements clàssics que tinguis a casa, com ràdios antigues o televisors dels 60, ia partir d’aquests elements crear una decoració basada en ells.

La clau és barrejar elements de dècades passades, introduir fins i tot alguns elements contemporanis, però mai abusar-ne. Però la combinació d’elements vintage amb altres actuals (sempre que aquests combinin bé) et dóna la possibilitat de trobar elements tant en botigues de decoració com en antiquaris o restauradors. A l’hora de triar elements actuals has de buscar models el disseny s’inspiri en tendències passades utilitzant materials moderns.

La clau com veiem és saber combinar la comoditat del modern amb l’estil del clàssic, adaptant aquests objectes clàssics a les necessitats actuals, donant-los funcionalitat sense que perdin la seva “essència”.

Un bon exemple d’això és una molt bona idea per crear el teu ambient vintage, i és la d’utilitzar cadires, butaques o fins i tot sofàs clàssics i folrar amb teles modernes. El resultat és encantador i li donarà un toc molt personal a l’espai, ja ho veuràs.

Models d’Estil Vintage

A Accento SCAVOLINI BCN, li oferim, la venda directa dels mobles de cuina Scavolini, sense intermediaris. Cuines Scavolini a Barcelona amb l’estil i la personalitat exclusiva del disseny italià. Accento Scavolini Bcn ofereix les més variades cuines a mida, amb els més variats acabats, juntament amb plaques de cocció, electrodomèstics, aigüeres, aixetes… tot això amb tota la varietat de gamma, de tipus i per a tots els costos. A Barcelona, si vol una cuina feta exclusivament per a vostè, sens dubte, a Accento Scavolini BCN som el seu aliat. Ja ho sap, som a Barcelona i podem arribar a qualsevol racó de Catalunya.

This post is also available in: Castellà Anglès Russian

Login

Register

terms & conditions

Call Now Button
Abrir chat
J. Oriol: Hola, ¿Te puedo ayudar?