Mampares

TRIA LA MAMPARA DE DUTXA QUE MILLOR S’ADAPTI AL TEU BANY

Com a referent en mampares de bany de disseny, disposem d’un ampli catàleg de fabricants i propostes de mampares de dutxa, mampares amb portes corredisses, mampares plegables… amb la finalitat d’aportar en la decoració i la personalització del seu bany segons les seves necessitats i gustos.

En quant a la gamma d’acabats a triar, tenim disponibles vidres de seguretat i anticalç transparents, opacs, o amb impressió digital, visibles per ambdues cares, i roman sempre amb els seus colors originals, i que gràcies a l’ús de tintes ceràmiques, no hi ha deformació ni alteració dels mateixos. Dins de la gamma d’opacs i d’impressió digital es poden triar diferents tipus de vidres.

Les mampares de vidre poden, i s’han de netejar amb freqüència per mantenir el seu aspecte original. Una de les solucions més populars per al manteniment de la millora l’acabat de la superfície del vidre és la neteja freqüent amb una solució de parts iguals de vinagre blanc i aigua. La neteja freqüent serà evitar l’acumulació de dipòsits de calci de l’aigua dura que causa la decoloració.

Accento Interiors Barcelona, banys d’avui i per tota la vida.

Escriu-nos

WhatsApp chat