Estil Eclèctic o Modern

Per als més llançats, decidits i trencadors amb els estereotips…

Si vols que l’interior de la teva llar tingui un look molt actual, sens dubte l’estil Eclèctic o Modern és el que estàs buscant. I si has arribat fins aquest article és perquè busques les claus d’aquest estil de decoració, així que estàs d’enhorabona perquè això és precisament el que trobaràs a les següents línies.

Hem preparat les claus de l’estil modern perquè siguis capaç de portar-i implementar-ho en la teva llar d’una forma senzilla, així que no et perdis cap dels nostres consells decoratius.

I una bona base per implementar aquest estil és saber que els seus principis són semblants als del minimalisme. Això vol dir que per a un interior modern hem de fugir de la recàrrega i dels elements de farciment i centrar-nos només en els elements essencials i en l’ordre dels espais.

Igual que passa en els interiors minimalistes, la simplicitat de les formes i l’ús de línies rectes i res recarregades són claus. Tots els elements que col·loquem en el nostre interior modern fugiran en la mesura del possible de les corbes i de les ornamentacions innecessàries. El mateix passa amb les superfícies, que buscaran sempre la simplicitat del que llis.

Les fustes lacades, aglomerades o contraplacades, el vidre, el metall o la pell són els materials estrella de l’estil modern. L’acrílic i el formigó també són vàlids, sobretot per a cuines modernes.

La combinació de tots els materials és una altra de les claus a tenir present. En la mesura del possible introdueix elements de materials diferents d’entre els que t’hem nomenat, encara que sempre fes-ho buscant l’harmonia, és clar.

La claredat d’un espai modern és essencial i per això potenciarem l’entrada de llum natural i el color clar en l’estada. Per al primer, com diem potencia al màxim la llum natural a través de les finestres. I per quan arribi la nit, decanta’t per potents halògens de llum blanca.

I tractant el tema del color, la base d’un ambient modern ha de buscar la claredat. Opta per tons blancs, grisos o fins i tot beixos, i a partir d’aquí introdueix color i vitalitat a través dels complements. L’elecció dels colors és elecció teva (sempre que combinin bé, és clar), però mai facis servir més de tres colors.

En l’ús d’accessoris tampoc has d’abusar. L’ideal és que els elements que mostris estan molt escollits i que siguin elements de disseny que «brillin» amb llum pròpia. Has d’intentar que cada element es converteixi en protagonista de la seva zona i que no hi hagi un altre element a prop que competeixi per la «popularitat» de la zona.

Models d’Estil Eclèctic o Modern

A Accento SCAVOLINI BCN, li oferim, la venda directa dels mobles de cuina Scavolini, sense intermediaris. Cuines Scavolini a Barcelona amb l’estil i la personalitat exclusiva del disseny italià. Accento Scavolini Bcn ofereix les més variades cuines a mida, amb els més variats acabats, juntament amb plaques de cocció, electrodomèstics, aigüeres, aixetes… tot això amb tota la varietat de gamma, de tipus i per a tots els costos. A Barcelona, si vol una cuina feta exclusivament per a vostè, sens dubte, a Accento Scavolini BCN som el seu aliat. Ja ho sap, som a Barcelona i podem arribar a qualsevol racó de Catalunya.